Tuesday, October 20, 2020

У гамі Тойоти Королли з'явився справжній кросовер

 Toyota Motor додала в свою гамму ще один компактний кросовер - Corolla Cross

Новинка побудована на модульній платформі TNGA-C, така ж використовується для звичайної Королли і кросовера C-HR. Незважаючи на використання відомого імені, кузов у ??кросовера повністю оригінальний, значно вищий, ніж у звичайного універсала сімейства. Довжина, ширина і висота новинки становлять 4460, 1825 і 1620 мм відповідно, колісна база така ж, як у Corolla і C-HR, - 2640 мм.

У специфікації для Азії Corolla Cross буде пропонуватися у двох версіях - з 1,8-літровим бензиновим мотором 2ZR-FBE або з аналогічним двигуном, але доповненим електричною силовою установкою. 2ZR-FBE розвиває 140 к.с. потужності і 175 Нм крутного моменту, він поєднується тільки з безступінчатим варіатором і переднім приводом. Гібридна система крім ДВС (98 к.с., 142 Нм) включає 600-вольта електромотор, який видає 54 кВт (72 к.с.) і 120 Нм. Трансмісія тут - електромеханічний варіатор e-CVT.

No comments:

Post a Comment

Toyota викотила на Нюрбургрінг 500-сильну Supra

 Toyota Motor проводить секретні тести перспективної і найпотужнішої модифікації купе Supra. Прототип обкатується на німецькій трасі Нюрбург...