Tuesday, October 20, 2020

До Росії їде новий Highlander

 Компанія Toyota Motor оголосила про майбутній старті російських продажів кросовера Highlander нового покоління. Як повідомляє прес-служба компанії, Toyota Highlander 2020 модельного року надійде в продаж в Росії протягом літа поточного року

Цікаво, що завдяки архітектурі TNGA, новий Toyota Highlander збільшився в габаритах і отримав новий дизайн, брутальний і елегантний одночасно. Значний зовнішній вигляд нового Highlander формують дворівнева трапеція решітки радіатора, потужні арки і виступає вперед центральна частина капота. Елегантна форма світлодіодних фар головного світла задає впізнаваний стиль, а зміщена назад лінія даху, яка буквально «ширяє» в повітрі завдяки пофарбованим в чорне стійок, додає зовнішності динамічність. Вражаючу зовнішність кросовера доповнюють великі 20-дюймові колеса, м'язисті боковини кузова і декоративна накладка ззаду, яка продовжує дизайнерську тему, заявлену формою переднього бампера.

Також виробник відзначає, що збільшення колісної бази автомобіля на 60 мм одночасно зі зменшенням висоти кузова на 40 мм і перенесенням електропідсилювача рульового управління на рульову рейку дозволило збільшити простір для пасажирів, знизити центр ваги, удосконалити їздові характеристики автомобіля і добитися зразкового балансу між зручністю і керованістю .

На нашому ринку автомобіль буде оснащуватися атмосферним бензиновим двигуном 3.5 V6 з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач і фірмовою системою повного приводу. Потужність мотора офіційно поки не уточнюється. У версії для США такий двигун розвиває 295 к.с. і 357 Нм, проте, на «російському» кросовері його, швидше за все, дефорсіруют до вигідних з точки зору нашого податкового законодавства 249 сил.

No comments:

Post a Comment

Toyota викотила на Нюрбургрінг 500-сильну Supra

 Toyota Motor проводить секретні тести перспективної і найпотужнішої модифікації купе Supra. Прототип обкатується на німецькій трасі Нюрбург...