Tuesday, October 20, 2020

До Росії приїхав оновлений Land Cruiser Prado

 Тойота оголошує старт прийому замовлень на оновлений Land Cruiser Prado. Автомобіль отримав серйозні технічні зміни

Основні зміни Toyota Land Cruiser Prado отримав в середніх і топових комплектаціях, включаючи особливі елементи дизайну, які дозволять легко розрізняти версії позашляховика. Починаючи з комплектації «Елеганс» автомобілі будуть оснащуватися чорними корпусами дзеркал, темної декоративною накладкою на задніх дверях, окантовками стекол чорного кольору, чорної гратами радіатора і обрамленням фар темного кольору, а також задніми ліхтарями з чорними вставками. Крім того Toyota Land Cruiser Prado тепер оснащується новою мультимедійною системою з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Для оновленої моделі був модернізований дизельний двигун об'ємом 2,8 літра. Клієнтам буде доступний силовий агрегат з потужністю 200 л. с. і обертовим моментом 500 Нм, якому додаткові 23 л. с. і 50 Нм дозволили істотно поліпшити динамічні характеристики автомобіля. Модернізований двигун оснащений турбокомпресором більшого розміру, відрізняється зміненою формою камер згоряння і більш високим тиском у паливній рампі, що допомогло підвищити ефективність, зменшити шуми і вібрації і знизити витрату палива.

No comments:

Post a Comment

Toyota викотила на Нюрбургрінг 500-сильну Supra

 Toyota Motor проводить секретні тести перспективної і найпотужнішої модифікації купе Supra. Прототип обкатується на німецькій трасі Нюрбург...