Tuesday, October 20, 2020

Toyota готує прем'єру моделі Corolla Cross

 Крос-версія Королли буде компактніше, ніж RAV4 , і може з'явитися в Росії

Найближчим часом модель Corolla обзаведеться крос-версією - по крайней мере, на це вказують свіжі знімки, на яких прототип відображений на дорожніх тестах в Таїланді. Є попередня інформація про те, що паркетник буде позиціонуватися як глобальна модель, пише Njcar з посиланням на форум Headlight Magazine, де були опубліковані фото. А це означає, що Corolla Cross може з'явитися і в Росії.

Як і батьківська модель, Corolla нинішнього покоління, крос-версія буде базуватися на платформі GA-C. Відомі й габарити: довжина 4400 мм, ширина 1815 мм, висота 1600 мм при колісній базі в 2640 мм - за цим параметром Corolla Cross на 50 мм скромніше RAV4, а «від носа до хвоста» компактніше на цілих 200 мм. У конкуренти ж тойотовскому «кросу» пророкують Subaru XV (вона на 25 мм просторіше по базі і на 65 мм довшим), а також Ford Focus Active і Volkswagen Golf Alltrack. За попередніми даними, в моторну лінійку новинки увійдуть 1,2-літровий турбодвигун і атмосферники об'ємом 1,6 і 2,0 літра, причому на базі «старшого» мотора буде і гібридна версія. Привід - передній або повний.

No comments:

Post a Comment

Toyota викотила на Нюрбургрінг 500-сильну Supra

 Toyota Motor проводить секретні тести перспективної і найпотужнішої модифікації купе Supra. Прототип обкатується на німецькій трасі Нюрбург...