Tuesday, October 20, 2020

Купе Toyota GT 86 нового покоління вперше було помічено під час тестів

 Toyota активно веде роботу над другим поколінням купе GT 86 (на багатьох ринках воно також відоме під ім'ям Toyota 86). Тестовий прототип вперше сфотографували під час випробувань, завдяки чому можна зробити деякі висновки про майбутню новинку

Фото прототипу були опубліковані на YouTube-каналі Matt Maran Motoring. Судячи з ним, машина по стилістиці перегукується з шоу-каром GRMN Sports FR Concept Platinum 2013 року: схожі пропорції, пластика кузовних елементів і бампери.

Як повідомляє видання Motor1, Toyota GT 86 буде базуватися на тій же самій платформі, що і машина актуального покоління, хоча раніше в зарубіжних виданнях з'являлася інформація, що купе переведуть на модульну платформу TNGA.

Під капотом відбудуться зміни, однак турбомотор купе навіть після зміни покоління не отримає. GT 86 обзаведеться 2,4-літрової атмосферної «четвіркою» потужністю 217 к.с., що лише на 12 к.с. перевищує показник 2,0-літрового двигуна на актуальної моделі.

No comments:

Post a Comment

Toyota викотила на Нюрбургрінг 500-сильну Supra

 Toyota Motor проводить секретні тести перспективної і найпотужнішої модифікації купе Supra. Прототип обкатується на німецькій трасі Нюрбург...