Tuesday, October 20, 2020

Toyota сертифікувала дві новинки для Росії

 Компанія Toyota планує привезти на російський ринок оновлений позашляховик Fortuner і рестайлінговий пікап Hilux

Компанія Toyota підготувала дві новинки для російського ринку. У базі Росстандарта вже з'явилися Схвалення типу транспортного засобу на оновлений позашляховик Fortuner і рестайлінговий пікап Hilux .

Після поновлення Fortuner віддача 2,8-літрового дизельного мотора збільшилася з 177 л. с. і 450 Нм крутного моменту до 204 сил і 500 Нм. Крім того, інженери поліпшили систему охолодження агрегату, завдяки чому він став споживати на 17% менше палива в міському режимі. зміненим бамперам. Зовні від попередника Fortuner можна відрізнити завдяки новим світлодіодним фарам і зміненим бамперам.

Рестайлінговий пікап Hilux також оснастили модернізованим 2,8-літровим дизельним двигуном з віддачею 204 л. с. і 500 Н • м крутного моменту. Розгін до 100 км / год у Hilux займає 10 секунд. Середня витрата палива - 7,8 л на 100 км пробігу. Також новинку оснастили поліпшеною підвіскою і модернізованими амортизаторами.

No comments:

Post a Comment

Toyota викотила на Нюрбургрінг 500-сильну Supra

 Toyota Motor проводить секретні тести перспективної і найпотужнішої модифікації купе Supra. Прототип обкатується на німецькій трасі Нюрбург...