Tuesday, October 20, 2020

У Росії відкликають Toyota через глохнущій двигуна

 Компанія Toyota оголосила про відкликання 26 автомобілів Prius , проданих в Росії з 7 травня 2014 по 9 червня 2015 року. Причина відкликання - раптова відмова гібридної силової установки і ризик виникнення аварійних ситуацій

Високі навантаження, в тому числі різке прискорення, можуть привести до перегріву і деформації транзисторів інтелектуального силового модуля (ІСМ). В такому випадку на приладовій панелі з'являться попереджувальні повідомлення, і машина перейде в аварійний режим, що дозволяє якийсь час продовжувати рух.

Однак ушкодження транзисторів можуть також стати причиною неприпустимого підвищення напруги, що перевищує межі ІСМ, і відключення гібридної установки. В такому випадку Prius зупиниться під час їзди, в тому числі на великій швидкості, що може привести до ДТП.

На Toyota Prius з глохнущій двигунами безкоштовно оновлять програмне забезпечення електронного блоку управління розподілу харчування. Власників сповістять про акцію по телефону або електронній пошті. Список VIN-номерів проблемних автомобілів опублікований на сайті Росстандарта.

No comments:

Post a Comment

Toyota викотила на Нюрбургрінг 500-сильну Supra

 Toyota Motor проводить секретні тести перспективної і найпотужнішої модифікації купе Supra. Прототип обкатується на німецькій трасі Нюрбург...